Solicita un deviz gratuit si personalizat pentru a-ti planifica mai bine tratamentul!

Stimate pacient,

Devizul dentar este cea mai buna modalitate de a cunoaste diferitele solutii pentru refacerea dintilor, de a evalua costul si de a compara costul tratamentelor.

Pentru a afla costul ingrijirii dumneavoastra, pur si simplu completati formularul online de solicitare a devizului stomatologic. Acest pas va dura doar cateva minute. Solicitarea dumneavoastra de deviz stomatologic este 100% gratuita si fara obligatii.

Cum functioneaza aceasta

1. CERERE DE DEVIZ GRATUIT

Solicitati un deviz dentar gratuit, fara obligatii!

2. RASPUNS IN 24 DE ORE

Un consilier DENTEXPERT TREND va va raspunde in 24 de ore pentru a lua contact cu dumneavoastra.

3. PRIMESTE-TI DIAGNOSTICUL

Primiti un diagnostic si un deviz personalizat corespunzatoare nevoilor dumneavoastra.

4. AI INTREBARI?

Contactati-ne la 0758 807 777 iar consilierii nostri vor fi acolo pentru a va sprijini si a va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Formular deviz personalizat

Cele 4 intrebari frecvente:

1. CUM TRANSMIT RADIOGRAFIA?

Dupa ce completati Formularul de deviz personalizat apasati pe butonul Choose file si selectati din computerul dumneavoastra radiografia panoramica apoi apasati butonul TRIMITE.
Fisiere acceptate: .jpg, .png, .jpeg, .jfif, .pdf

Important: radiografia trebuie sa fie efectuata in intervalul ultimelor 6 luni.

2. CE CONTINE DEVIZUL DUMNEAVOASTRA DENTAR?

Odata ce cazul dumneavoastra este studiat de catre medicii nostri pe baza analizei atente a radiografiei panoramice dentare, veti obtine un deviz care include un plan de tratament detaliat corespunzator situatiei dumneavoastra dentare si tinand cont de criteriile dumneavoastra personale.

Toate asteptarile dumneavoastra personale (estetica, termen-limita, buget, anestezie specifica etc.) vor fi luate in considerare cat mai mult posibil in cadrul acestui deviz dentar personalizat.

Devizul dentar trebuie sa detalieze diferitele lucrari dentare si implanturi dentare pe care medicul dorește să le folosească. In deviz trebuie sa se specifice si materialele folosite la fabricarea lucrarilor dentare (metalo-ceramica, ceramica zirconiu etc.) precum si marca implantului dentar. Aceste informatii au un impact la fel de important ca si pretul lucrarilor dentare.

3. CARE ESTE DURATA DE VALIDITATE A DEVIZULUI?

Devizul dumneavoastra va include o anumita data si o perioada de validitate. Aceasta perioada de validitate este de 15 zile si va va permite sa aveti timp sa va ganditi la intelegerea beneficiilor tratamentului si a posibilitatilor de realizare a acestuia.

4. CE SE INTAMPLA IN CONTINUARE, DUPA CE PRIMITI DEVIZUL?

Dupa primirea devizului dumneavoastra dentar, consilierul dumneavoastra DentExpert Trend va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa il intelegeti.

La cerere, consilierul va sprijina si in pasul urmator, si anume la programarea tratamentelor dumneavoastra in clinica.

Adresa

‌Bd. Nicolae Balcescu, bloc Camelia, parter (vis-à-vis de Scoala Generala nr. 1) ‌ ‌Reper : la doi pasi de Casa Casatoriilor

Phone

Fix: +40 338 408 398
‌Mobil : 0758 807 777

Email

office@dentexpertbuzau.ro

Solicita o programare