Implant dentar in Buzau -> Lucrarea definitiva in Liège = economie de timp si de bani

OFERTA IMPLANT DENTAR IN BUZAU + LUCRAREA PROTETICA IN LIÈGE *-* FAST & FIXED (DINTI FICSI IN 24-48 DE ORE!) *-* Scutiti calatorii in Romania profitand de colaborarea cabinetelor noastre din Buzau si Liège!
Pentru a afla detalii telefonati-ne la 004 0758 807 777.

IMPLANT DENTAR 350 DE EURO IN LOC DE 500 DE EURO!!!
COSTUL COROANEI PE IMPLANT ESTE DE 650 DE EURO IN LOC DE 900 DE EURO!!!
(Costul coroanei este supus fiscalitatii belgiene)

Care este valabilitatea acestei OFERTE?

Oferta este valabila pana la 30 septembrie 2024!

Daca nu va puteti programa in timpul valabilitatii reducerii lasati-ne un mesaj sau telefonati-ne pentru a va rezerva acest pret!

CE TIPURI DE IMPLANTURI FOLOSIM? 

In clinica noastra oferim implanturi dentare ce provin de la producatori renumiti si certificati de legislatia medicala europeana si care respecta standardele internationale de calitate: Megagen, Alpha Bio, Nobel BioCare si Straumann. In cadrul ofertei sunt folosite primele doua. 

Colaborarea noastra cu medici din Bucuresti precum si folosirea implanturilor si a materialelor de calitate ne asigura ca oferim toate premisele unui act medical la standarde superioare si totodata economic pentru pacient.

Durabilitatea implanturilor dentare este aproximativ egala cu durabilitatea dintilor nostri naturali deoarece implanturile se comporta destul de similar cu dintii naturali. Acest lucru face ca plasarea implantului dentar sa fie un proces absolut justificat pentru imbunatatirea calitatii vietii.

DE CE ACEST PRET? Ce ne motiveaza sa aducem romanilor din Liege aceasta oportunitate?
‌Deoarece DentExpert Trend pune parteneriatul sau cu cabinetul stomatologic Smiledent din Liege in folosul cetatenilor romani stabiliti in regiune.  Cetatenii romani scutesc, astfel, calatorii ce solicita timp si, implicit, costuri importante. 

CUM REUSIM SA OFERIM ACEST PRET?

‌Pretul se datoreaza atat negocierii optime la nivel de furnizor cat si receptivitatii medicilor nostri la acest proiect. Folosim in continuare implanturi de calitate de la branduri prestigioase care produc implanturi dentare din titan sau zirconiu, superioare din punct de vedere functional si acoperite de o garantie a calitatii produsului pe viata (in cadrul ofertei folosim implanturi Megagen Any One si Alpha Bio). ,

NU SUNT DIN BUZAU. SE POATE FACE UN COST ESTIMATIV PE BAZA RADIOGRAFIILOR ?

Da. Daca nu locuiti in Buzau sau in Romania ne puteti contacta telefonic sau pe e-mail si ne puteti trimite o radiografie pe baza careia putem face o prima analiza si apoi estima un cost total.

Care este structura unui dinte/masea reconstruit pe implant dentar?

Implantul dentar este dispozitivul introdus chirurgical in osul maxilar pentru a sustine lucrarea. In functie de situatia clinica se pot folosi unul sau mai multe implanturi. De exemplu daca un singur dinte va trebui inlocuit, va fi nevoie de un singur implant; pentru 3 dinti alaturati ce lipsesc sunt necesare 2 implanturi dentare ; ‌pentru 5 dinti sunt necesare 3 implanturi. In situatia in care lipsesc toti dintii de pe arcada atunci vor trebui folosite de la 4 pana la 8 implanturi. 

🌸 🌸 🌸

‌ Bontul protetic
– este un dispozitiv protetic ce se ataseaza la implanturile dentare dupa ce procesele de vindecare si osteointegrare s-au incheiat. Fiecare implant va avea nevoie de un bont artificial definitiv ce va face legatura intre implant si coroana dentara. Peste bonturile artificiale, in laboratorul de tehnica dentara se va proiecta si construi lucrarea pe implanturi. 

🌸 🌸 🌸

‌ Lucrarea protetica – in functie de cazul clinic si de preferintele fiecarui pacient se pot folosi mai multe tipuri de lucrari dentare: coroana dentara, punte dentara si o gama variata de proteze dentare mobilizabile.

Tratamentele pe implanturi dentare reprezinta punctul central al activitatii noastre profesionale.

  • Discutam cu fiecare pacient planul de tratament, acordand atentie maxima fiecarei lucrari 
    dentare și oferind:
  • Tehnici de implantologie corelate cu standardele internationale  
  • Rata de succes excelenta
  • Costuri accesibile

Un dinte lipsa ? Cate implanturi sunt necesare ?

 In acest caz, desigur, este suficienta inserarea unui singur implant.

Beneficii: 
‌ • Arata, se simte și funcționează similar cu dintii naturali 
‌ • Rata de succes este excelentă (peste 95%) 
‌ • Dintii naturali raman intacti

Mai multi dinti lipsa ?

Cate implanturi sunt necesare ? De regula sunt necesare mai putine implanturi decat numarul de dinti care lipsesc. 
‌De exemplu: 
‌pentru 3 dinți ce lipsesc sunt necesare 2 implanturi dentare ; 
‌pentru 5 dinti sunt necesare 3 implanturi. 

Beneficii :

• Rata de succes este excelenta. 
‌• Masticatie, fonatie și fizionomie imbunatatite. 
‌• Este singura solutie fixa pentru situatiile in care nu mai sunt dinti in zona posterioara.

Toti dintii lipsa ?

Cate implanturi sunt necesare ? 4-6 implanturi pentru lucrari fixe si 4 implanturi pentru proteze mobile pe implant. In cazul lucrarilor fixe pe 4-6 implanturi se restaureaza 10-12 dinti. 
‌Beneficii : 
‌• Durata de viata lunga, rata de succes foarte buna 
‌• Masticatie similara cu dintii naturali 
‌• Incredere in sine imbunatatita 
‌• Sanatatea orala restaurata

In timplul zilei locuim aici:

Adresa

‌Bd. Nicolae Balcescu, bloc Camelia, parter (vis-à-vis de Scoala Generala nr. 1) ‌ ‌Reper : la doi pasi de Casa Casatoriilor

Phone

Fix: +40 338 408 398
‌Mobil : 0758 807 777

Email

office@dentexpertbuzau.ro

Solicita o programare