Despre noi

Ideea deschiderii clinicii DENTEXPERT TREND a inflorit pe fondul unei multumiri sufletesti si ca urmare a unei impliniri personale. Iar comunitatea care suntem acum sprijina dezvoltarea fiecarui membru ce o compune. Sigur ca da, apar si la noi intelegeri partiale ori divergente de opinie pe care nu le ocolim ci le tratam ca pe ocazii privilegiate de a ne slefui, rafina pentru ca ulterior intelegerea noastra sa fie mai incapatoare decat era inainte. 

Faptul ca ne-am intalnit cu totii pentru a forma impreuna comunitatea DENTEXPERT TREND nu il socotim intamplator. Drumul fiecaruia dintre noi pana la punctul intalnirii noastre nu a fost intotdeauna lin dar a fost frumos! Comunicam intre noi mai mult decat bine, noi de fapt rezonam. Iubim oamenii si credem ca adevarata valoare a fiecarui semen al nostru se afla mai putin in cuvinte si mai mult intre cuvinte, mai precis in ceea ce cuvintele nu pot exprima. Stim ca valoarea fiecarui om este data de particularitatea experientei sale de viata stiuta si simtita doar de el.

Dentistii nostri nu sunt doar dentisti, ei sunt artisti pasionati de lucrul lor! Faptul ca ei inteleg lumea si cu sufletul ii face sa fie experti in arta lor. Caci nu oricine se poate apleca plin de compasiune asupra suferintei umane.

Respectam profund experienta fiecarui om, ceea ce el aduce cu sine atunci cand ne trece pragul. Incercam sa intelegem ceea ce el, pacientul nostru, nu poate transmite prin cuvinte.

Compasiunea este punctul nostru cardinal. Ea nu ar putea exista fara empatie, fara comuniune si fara iubire de oameni.

Iubirea de oameni ne-a calauzit pe fiecare pana acum si ne-a facut sa formam echipa DENTEXPERT TREND! O manifestam in relatie cu fiecare pacient. Intelegem sa facem totul in asa fel incat sa traim cu totii nu neaparat mai bine ci mai frumos!

Unii dintre noi am profesat sau profesam inca in Bucuresti iar dragostea, familia … ne-au purtat pasii in Buzau unde viata are un ritm mai asezat, unde oamenii sunt mai linistiti si de aceea totul ne tihneste parca mai bine.  

Evoluam impreuna gratie echipei noastre entuziaste si profesioniste. Suntem interesati sa atragem si sa pastram profesionistii autentici.
Excelenta se afla in centrul serviciilor pe care le oferim iar dorinta de autodepasire si de a atinge excelenta in domeniul in care profesam ne motiveaza pentru a fi la inaltime din toate punctele de vedere: oameni, aparate, materiale si lucrari.

Ne tratam pacientii cu grija si cu intelegere.

Serviciile noastre sunt acordate de catre profesionisti cu experienta intr-un cadru agreabil si igienic, cu ajutorul celei mai bune tehnologii.

 

Adresa

‌Bd. Nicolae Balcescu, bloc Camelia, parter (vis-à-vis de Scoala Generala nr. 1) ‌ ‌Reper : la doi pasi de Casa Casatoriilor

Phone

Fix: +40 338 408 398
‌Mobil : 0758 807 777

Email

office@dentexpertbuzau.ro

Solicita o programare