Stomatologie copii Buzau

🐦🦢🐦🦢🐦🦢🐦🦢🐦🦢🐦🦢🐦🦢🐦🦢

La DentExpert Trend stomatologii nostri trateaza cu drag toti copiii! Echipa noastra practica toate tipurile de ingrijire dentara: tratarea cariilor, a dinților rupți, ortodontie, sfaturi de periaj … Specialistii nostri sunt obisnuiti sa lucreze cu un public tanar si sa foloseasca metode adaptate acestuia. 


Afectiuni frecvente ale copilului :

‌- abcesul dentar este o infectie ce apare la nivelul dintelui si se manifesta ca o umflatura a gingiei. Cauzat de cariile netratate la timp si de dintii al caror interior este afectat, necesita prezentarea rapida a copilului la un cabinet stomatologic.  

– inghesuirile dentare se datoreaza eruptiei intarziate sau precoce a dintilor definitivi ori pierderii precoce a dintelui de lapte, inainte ca dintele definitiv sa apara pe arcada dentara. Este de preferat ca aceste modificari sa fie observate din timp si monitorizate de catre un specialist. Daca nu se regleaza de la sine se recomanda folosirea unui aparat dentar pentru copii. Acest dispozitiv care va alinia perfect dantura copilului si va inlatura riscul de aparitie a cariilor precum si problemele estetice ale zambetului.

‌- Bruxismul la copii 
‌Bruxismul este scrasnitul din dinti. Apare la copii atat din cauze medicale (alinierea necorespunzatoare a dintilor) cat si din cauze psihologice (copilul este stresat sau il doare ceva). Bruxismul poate fi corectat, la recomandarea unui specialist in stomatologie de copii prin purtarea unei gutiere de bruxism – un mulaj din plastic al dintilor.
‌Recomandam ca inainte de interventia stomatologica sa se initieze cercetarea si remedierea posibilelor cauze ale stresului copilului. 

Adresa

‌Bd. Nicolae Balcescu, bloc Camelia, parter (vis-à-vis de Scoala Generala nr. 1) ‌ ‌Reper : la doi pasi de Casa Casatoriilor

Phone

Fix: +40 338 408 398
‌Mobil : 0758 807 777

Email

office@dentexpertbuzau.ro

Solicita o programare