Teama de dentist

FIECARE EXPERIENTA FRUMOASA LA MEDICUL STOMATOLOG TE ADUCE CU UN PAS MAI APROAPE DE O SANATATE REALA! 

🌸 🌸  🌸

Desigur, pentru a nu ajunge la dentist, cea mai importanta recomandare de respectat este preventia. 

Teama de interventiile stomatologice poate afecta atat sanatatea emotionala a copiilor cat si pe cea a adultilor pe termen lung. Cu grija si blandete, cercul vicios al fobiei dentare poate fi intrerupt.  

Frica de dentist include o mare varietate de sentimente negative legate de ce ar putea presupune o vizita la cabinetul dentar. Studiile despre anxietatea dentara si frica de dentist a pacientilor separa frica de anxietate astfel:
Teama este asociata cu reactia la un pericol imediat, printr-un val de activare si prin comportamente defensive.
Anxietatea este asociata cu reactia la un pericol potential, probabil, intuit, imaginat dar nu neaparat posibil.
Studiile din domeniu arata ca anxietatea este mult mai complexa in acest din urma context datorita asocierilor cu stari neplacute cum ar fi pierderea controlului, neajutorarea, hipervigilenta legata de potentialele amenintari si, nu in ultimul rand, cu comportamentele de evitare puse in practica.

In cadrul DentExpert Trend sustinem colaborarea psihologilor și psihoterapeutilor cu pacientii adulti si copii dar si cu echipa medicala. Consideram ca in domeniul stomatologiei exista potential de sprijinire din partea specialistilor in sanatatea emotionala prin construirea increderii pacient-medic si sustinerea formarii relatiei medic-pacient pentru ca experienta pacientului sa fie mereu una pozitiva.

Dar din momentul in care ati pasit in cabinet, partea cea mai grea a trecut!

🌸 🌸 🌸

🌸 🌸 🌸

Vizitele in cadrul clinicii noastre ofera pacientilor o experienta noua si placuta, tratamente la standarde internationale intr-o atmosfera primitoare. De la prima vizita si pana in momentul in care obtineti zambetul pe care l-ati visat, intreaga noastra echipa este concentrata pe sanatatea dumneavoastra dentara!

🌸 🌸 🌸

Adresa

‌Bd. Nicolae Balcescu, bloc Camelia, parter (vis-à-vis de Scoala Generala nr. 1) ‌ ‌Reper : la doi pasi de Casa Casatoriilor

Phone

Fix: +40 338 408 398
‌Mobil : 0758 807 777

Email

office@dentexpertbuzau.ro

Solicita o programare

NU UITA SA-TI
FACI O PROGRAMARE!

Ai o sensibilitate mai mare decat majoritatea oamenilor? Vorbeste-ne despre acesta atunci cand vii!