Implantologie Buzau

Periodic promovam aceasta activitate venind in intampinarea buzoienilor cu OFERTE la implantul dentar pe care le gasiti in pagina noastra de OFERTE IMPLANT DENTAR.

Implantul dentar reprezinta restituirea perfecta a confortului si esteticii dumneavoastra! Acesta a revolutionat abordarea traditionala a stomatologiei si reprezinta cel mai inalt progres tehnologic, fiind cea mai utilizata si totodata cea mai eficienta modalitate de inlocuire a dintilor lipsa. 

🌸 🌸 🌸
‌La DentExpert Trend va propunem expertiza implantologilor nostri cuplata la calitatea implanturilor Megagen, Alpha Bio, Nobel Biocare si Straumann. La primele doua marci de implanturi am pregatit oferte interesante deoarece dorim ca in BUZAU sa facem cat mai accesibil tratamentul cu implanturi dentare de calitate.

Implanturile dentare Buzau o solutie moderna si durabila pentru a inlocui dintii pierduti sau deteriorati. In Buzau, oferim servicii de inalta calitate pentru implanturi dentare, cu ajutorul tehnologiei moderne si a echipei noastre de specialisti. Fie ca aveti nevoie de un singur implant sau de mai multi, va vom asista cu atentie si profesionalism in tot procesul.

Ce este implantul dentar?

 

Implantul dentar este un sistem care se fixeaza in osul maxilarului si reprezinta radacina artificiala pe care se construieste un dinte artificial. Este confectionat dintr-un aliaj de titan cu o puritate superioara.
Titanul este materialul preferat atat de catre majoritatea medicilor practicieni cat si de catre firmele producatoare datorita proprietatilor sale cum ar fi: biocompatibilitatea crescuta, gradul inalt in care este acceptat de catre organism si faptul ca nu are efect alergic. Implantul dentar se prezinta in forma unei spire ce menajeaza substratul osos interventia chirurgicala fiind, astfel, minim invaziva.

‌‌Implanturile dentare pot fi folosite atat pentru inlocuirea unui singur dinte cat si pentru cazurile complexe in care nu mai exista dinti pe arcada. ‌Pe partea de protetica aveti posibilitatea de a alege solutii protetice cu rezultate ce redau in mod optim si pe termen lung functia estetica, functionala si fonatorie a danturii dumneavoastra.

Care este structura implantului dentar ?

Implantul dentar este dispozitivul introdus chirurgical in osul maxilar pentru a sustine lucrarea. In functie de situatia clinica se pot folosi unul sau mai multe implanturi. De exemplu daca un singur dinte va trebui inlocuit, va fi nevoie de un singur implant; pentru 3 dinti alaturati ce lipsesc sunt necesare 2 implanturi dentare ; ‌pentru 5 dinti sunt necesare 3 implanturi. In situatia in care lipsesc toti dintii de pe arcada atunci vor trebui folosite de la 4 pana la 8 implanturi. 

🌸 🌸 🌸

‌ Bontul protetic
– este un dispozitiv protetic ce se ataseaza la implanturile dentare dupa ce procesele de vindecare si osteointegrare s-au incheiat. Fiecare implant va avea nevoie de un bont artificial definitiv ce va face legatura intre implant si coroana dentara. Peste bonturile artificiale, in laboratorul de tehnica dentara se va proiecta si construi lucrarea pe implanturi. 

🌸 🌸 🌸

‌ Lucrarea protetica – in functie de cazul clinic si de preferintele fiecarui pacient se pot folosi mai multe tipuri de lucrari dentare: coroana dentara, punte dentara si o gama variata de proteze dentare mobilizabile.

 

ADITIA OSOASA

 

Aditia osoasa presupune refacerea volumului oaselor maxilare in situatia in care exista un deficit care face imposibila inserarea implantului dentar. Printre cauzele care pot duce la diminuarea volumului osos se numara boala parodontala, accidentele si traumatismele. Augmentarea (aditia) osoasa se realizeaza intr-o singura sedinta, concomitent cu inserarea implantului. Se poate realiza si intr-o etapa initiala urmata de inserarea implantului intr-o alta sedința. ‌Aditia osoasa se poate realiza cu os autolog (recoltat de la pacient in aceeasi sedinta) sau cu substituent osos. Procedura se realizeaza in anestezie locala si nu este dureroasa. ‌ ‌

 

 

SINUS LIFTING

 

‌Sinusurile maxilare sunt doua cavitati pneumatice (pline cu aer) tapetate cu mucoasa situate in corpul osului maxilar. Podeaua sinusala este situata in vecinatatea radacinilor molarilor si premolarilor superiori. Odata cu pierderea acestor dinti osul maxilar se resoarbe, facand imposibila inserarea implanturilor dentare. ‌ ‌In vederea refacerii volumului de os pierdut se apeleaza la procedura numita sinus lifting. Aceasta procedura presupune elevarea (ridicarea) mucoasei sinusale de pe podeaua sinusului maxilar si introducerea materialului de aditie (os autolog sau substituent de os) in spatiul astfel creat. Volumul osos creat reprezinta suportul atat de necesar pentru inserarea implanturilor dentare. Aceasta procedura ofera posibilitatea reabilitarii implanto-protetice in cazurile complexe cu resorbtii osoase severe. ‌

Restaurari All-on-4 si All-on-6  


‌‌Aceasta tehnica presupune restaurarea implanto-protetica in intregime a unei arcade. Astfel, dintii pierduti vor fi inlocuiti cu un numar mai mic de implanturi decat in cazul tehnicilor clasice. 
‌‌Tehnica aceasta are trei caracteristici care au propulsat-o in topul preferintelor pacientilor : sunt necesare 4 implanturi pentru arcada mandibulara. 
‌In cazul arcadei maxilare, datorita densitatii osoase reduse, a unei resorbtii osoase mai marcate si a unei forme mai complexe a suportului osos sunt necesare 6 implanturi. Implanturile posterioare au o directie oblica pentru o distributie corecta si uniforma a fortelor masticatorii dar si pentru a evita exercitarea unor forte excentrice asupra lor. Acestea au o inclinatie de aproximativ 30-45 de grade, ceea ce nu mai face necesare augmentarile osoase în zonele laterale maxilare. Sub acest aspect tehnica este indicata pacientilor cu resorbtii osoase marcate in regiunile posterioare care vor sa evite procedurile de aditie osoasa. ‌
‌Lucrarea protetica provizorie este aplicata in aceeasi sedinta cu inserarea implanturilor.

‌ Astfel, tehnica mai este cunoscuta ca „dinti intr-o zi” sau ”One Day Implant” (”Smile in a day”, ”Same day teeth”) și aduce o îmbunatatire radicala fata de procedurile clasice. Asadar, pacientul pleaca din cabinet „cu dinti” dupa prima sedinta. Insa trebuie stiut ca exista si unele limitari ale acestui tip de tratament in functie de situatia clinica.

Adresa

‌Bd. Nicolae Balcescu, bloc Camelia, parter (vis-à-vis de Scoala Generala nr. 1) ‌ ‌Reper : la doi pasi de Casa Casatoriilor

Phone

Fix: +40 338 408 398
‌Mobil : 0758 807 777

Email

office@dentexpertbuzau.ro

Solicita o programare