Restaurarea dintilor Buzau

Obturatia din compozit (obturatia alba) consta dintr-un amestec de particule fine de cuart si o rasina sintetica. Se utilizeaza atat pe dintii anteriori cat si pe cei din spate si are avantajul de a da un aspect frumos dintelui tratat astfel. Este fiabila si poate dura multi ani de zile.

‌  Fateta de portelan are o grosime mai mica de un milimetru si este utilizata pentru a acoperi fata expusa a dintilor anteriori. Durabila, ea reda aspectul frumos al dintilor naturali sanatosi. Incrustatia de ceramica inlay-onlay se foloseste in principal pe dintii posteriori pentru a repara un dinte usor deteriorat de o carie sau afectat de o fractură. Rezistenta și estetica, reda functia dintelui.

‌  Coroana din ceramica este cel mai adesea folosita atunci cand un dinte posterior sau anterior a fost sever distrus. Puternica și estetica, ea recreeaza forma originala a dintelui redandu-i acestuia aspectul frumos al unui dinte natural sanatos.

‌Nu ezitati sa contactați clinica DentExpert Trend ! Echipa noastra va fi bucuroasa sa va ofere informatii si sa va ajute sa alegeti cea mai buna solutie pentru dumneavoastra !

SISTEMUL DE IZOLARE CU DIGA

Diga se realizeaza prin izolarea dintelui cu o folie astfel incat dantura sa fie protejata de mediul umed din cavitatea bucala (saliva, sange). Este cel mai indicat sistem de izolare a dintilor, cu cele mai bune rezultate.
Ce este diga
Diga reprezinta un sistem de izolare alcatuit din mai multe componente si anume – cauciucul sau o folie de izolare
– cleme de prindere (mai multe modele, care sa se potriveasca tipului de dinte)
– un sablon, o rama si un cleste perforator. Rama poate sa fie confecționata din plastic sau din metal.
Dupa fixarea acestui dispozitiv pot fi efectuate tratamentele dentare.
Cum se utilizeaza acest sistem
Diga se monteaza numai de catre medicul stomatolog si poate fi pozitionata diferit, in functie de tipul de clema pe care il foloseste medicul. Inainte ca diga sa fie aplicata dintele sau dintii care urmeaza sa fie izolati prin intermediul acestui sistem trebuie sa fie foarte bine curatati de catre medic.
Diga ofera protectie impotriva bacteriiilor existente in cavitatea bucala. Totodata obrajii, gingiiile si limba pacientului sunt foarte bine protejate in timp ce medicul efectueaza tratamentele astfel incat nu exista pericolul ca acestea sa fie atinse cu freza. Previne inghitirea de catre pacient a unor particule rezultate in timpul tratamentului (rest de dinte sau de la materialele folosite de catre stomatolog).
Diga reduce si din disconfortul pe care pacientii il pot resimti in timpul tratamentelor.
Medicii dentisti au o mai buna vizibilitate in aria in care lucreaza, astfel incat pot lucra mult mai eficient, ceea ce inseamna ca timpul petrecut de catre pacient in cabinetul stomatologic este mai scurt decat daca nu ar fi fost utilizata diga.

Adresa

‌Bd. Nicolae Balcescu, bloc Camelia, parter (vis-à-vis de Scoala Generala nr. 1) ‌ ‌Reper : la doi pasi de Casa Casatoriilor

Phone

Fix: +40 338 408 398
‌Mobil : 0758 807 777

Email

office@dentexpertbuzau.ro

Solicita o programare