Parodontologie Buzau

Tratamentul parodontozei cu laser

 

De ce sa alegem tratamentul parodontozei cu laserul dentar?

 

Tratmentul nechirurgical al paradontozei sau tratamentul paradontozei cu laser poate trata pana la 80% din cazurile de paradontoze usoare si medii si pana la 40% dintre parodontozele grave.

Este cea mai eficienta metoda de tratament a afectiunilor parodontale.
Durerea postoperatorie, disconfortul si inflamatiile sunt reduse.
Exista un control maxim asupra sangerarii, o reducere a riscului hemoragiilor si a infectiilor postoperatorii.
Este un tratament cu tehnologie ultramoderna, nedureroasa si nu necesita anestezie.
Contribuie la regenerarea rapida a țesuturilor afectate.

 

Inainte de orice am vrea sa stiti care sunt aparatele care au eficienta demonstrata stiintific si practic in tratamentul parodontozei. Acestea sunt, fara umbra de indoiala, aparatele de detartraj cu ultrasunete, generatoarele de ozon (ozonoterapia) și laserele cu software personalizat pentru parodontoza.

 

Completează formularul online de mai jos si iti stam la dispozitie pentru sedinta de tratament a parodontontozei cu laser!

 

 🌸 🌸 🌸

Afectiunile parodontale

 

Afectiunile parodontale se clasifica in gingivite (inflamatii ce afecteaza doar gingia) si parodontite (inflamatii ale gingiei si ale osului din jurul radacinii dintilor). Aceste inflamatii sunt de natura bacteriana in 90% dintre cazuri. 

Gingivita este o inflamatie a gingiei ce se manifesta in special prin sangerari gingivale la periaj, la masticatie, ce poate fi insotita sau nu de dureri discrete localizate ori de cresterea in volum a gingiei. Gingivita poate evolua spre parodontita insa nu in mod obligatoriu. 

Parodontita este o inflamatie a gingiei si osului sustinator care are ca rezultat resorbtia acestuia si formarea de pungi parodontale. Ca urmare, apar sangerari gingivale si secretii permanente in santul gingival. 

‌Operatiile parodontale sunt recomandate si benefice pentru prevenirea si inlaturarea eventualelor deplasari si transformari ce pot fi urmate de pierderea dintilor. Boala parodontala (parodontoza) poate fi intarziata sau chiar oprita prin ingrijirile efectuate in mod corespunzator în clinica noastra dentara.

Adresa

‌Bd. Nicolae Balcescu, bloc Camelia, parter (vis-à-vis de Scoala Generala nr. 1) ‌ ‌Reper : la doi pasi de Casa Casatoriilor

Phone

Fix: +40 338 408 398
‌Mobil : 0758 807 777

Email

office@dentexpertbuzau.ro

Solicita o programare