Intrebari frecvente

Poate fi dificil sa determini daca alegerea pe care o faci pentru tratamentul dentar este potrivita pentru tine. Simti ca ai toate informațiile de care ai putea avea nevoie pentru a lua o decizie clara si sigura dar ai totusi intrebari si ingrijorari. La DentExpert Trend intelegem aceasta, motiv pentru care echipa noastra va invita sa nu ezitati sa ne adresati intrebarile voastre.

Aceasta este una dintre cele mai frecvente intrebari adresate de catre potentialii candidati la implant dentar. Este important de stiut ce metoda de tratament este potrivita pentru dvs. precum si ce anume va califica pentru aceasta, tocmai pentru a va gestiona cat mai bine optiunile.
Pentru a sti daca sunteti un candidat eligibil, medicul implantolog va trebui sa va examineze dintii si gingiile precum si densitatea oaselor maxilare.

Pacientii care doresc sa primeasca implanturi dentare au nevoie de un os maxilar cat mai puternic pentru ca plasarea implantului sa fie un succes. Aceasta, deoarece maxilarul dv. serveste ca baza iar daca nu este in masura sa sustina implantul si restaurarea personalizata a acestuia, procesul va esua.

Daca aveti o rezistenta osoasa buna si o sanatate bucala generala buna, va puteti astepta sa fiti un candidat potrivit pentru implanturi dentare.

Dupa cum am mentionat anterior, lipsa rezistentei osoase este unul dintre putinele motive pentru care tratamentul cu implanturi dentare poate esua. Desi foarte putin probabil – deoarece implanturile au o rata de succes extrem de mare, exista momente in care apar cazuri care provoaca esecul implantului dentar. Aceste cauze includ:

– Un sistem imunitar slab – daca sistemul imunitar al corpului dumneavoastra este slabit din cauza fumatului, a unei tulburari autoimune sau a unei alte probleme de sanatate cum ar fi diabetul, veti avea o perioada mai dificila de vindecare, ceea ce inseamna ca procesul de osteointegrare, adica fuziunea implantului cu osul va fi aproape imposibil.

– Plasarea necorespunzatoare a implantului – dentistul dvs. din cadrul clinicii DentExpert Trend este foarte instruit în plasarea implanturilor dentare, deci acest lucru nu ar trebui sa reprezinte o preocupare.

Orice procedura chirurgicala va duce la un anumit nivel de disconfort dupa finalizarea acesteia.
Exista insa cateva lucruri de retinut:

– Inainte de a incepe procedura, medicul va administra anestezie locala pentru a va asigura ca sunteti complet confortabil in timpul procedurii. Nu veti simti deloc durere.
– Dupa inserarea implanturilor asigurati-va ca luati toate medicamente prescrise, conform instructiunilor.
– Odata ce restaurarea dv. este pusa in aplicare, rezultatele vor depasi cu mult orice disconfort pe care l-ati experimentat dupa ce ati plasat implanturile.

Este normal ca pacientii cu proteze traditionale sa doreasca sa treaca la implanturi dentare. Dupa ce au experimentat mai multe ajustari de-a lungul anilor, de multe ori isi doresc o solutie mai permanenta. Desi medicul va evalua daca puteti primi implanturi dentare, daca aveti suficienta densitate osoasa si o buna stare de sanatate bucala generala nu ar trebui sa existe nicio problema in efectuarea schimbarii.

Adresa

‌Bd. Nicolae Balcescu, bloc Camelia, parter (vis-à-vis de Scoala Generala nr. 1) ‌ ‌Reper : la doi pasi de Casa Casatoriilor

Phone

Fix: +40 338 408 398
‌Mobil : 0758 807 777

Email

office@dentexpertbuzau.ro

Solicita o programare