Oferta igienizare profesionala

Detartraj cu ultrasunete + periaj profesional, 200 de lei in loc de 300 de lei.

PRET VALABIL PANA LA 31 decembrie 2023!

Cautati o clinica sau un cabinet stomatologic unde sa va faceti un detartraj in Buzau. La DentExpert Trend veti beneficia de o sedinta eficienta si completa de profilaxie prin detartraj cu ultrasunete si periaj profesional. 

Detartrajul dentar este o metoda prin care medicul stomatolog indeparteaza tartrul dentar si placa bacteriana depuse in jurul dintilor subgingival sau supragingival, lasand in urma suprafete netede, curate si lustruite. Profilaxia include detartrajul dentar, pe langa alte cateva actiuni cum ar fi vizita anuala la stomatolog. 

Indiferent de clinica stomatologica sau medicul la care mergeti, este de folos sa aveti cateva notiuni de baza despre ce inseamna detartrajul dentar. Pastrarea unei igiene dentare reprezinta primul pas in mentinerea sanatatii bucale. Tartrul dentar nu poate fi indepartat prin metode de igiena obisnuite ci doar in cadrul cabinetului stomatologic, de catre medicul dentist.

Cat dureaza un detartraj? 

Un detartraj dentar poate dura circa intre min. 15 si max. 60 de minute, in functie de dimensiunea depunerilor de tartru, dar si de starea danturii pacientului. Procedura de detartraj cu ultrasunete dureaza aproximativ 30 de minute, fiind mai rapida si mai facil de realizat decat metodele de detartraj clasice. 

Promovam profilaxia dentara printr-o serie de tehnici si servicii menite sa aduca beneficii de ordin medical dar si estetic.

Misiunea noastra este de a participa la ingrijirea danturii dumneavoastra, preferabil intr-o maniera preventiva. Va punem la dispozitie cunostintele si serviciile medicilor dentisti pentru a va promova, restabili sau, dupa caz, a va reabilita sanatatea orala.

In afara interventiilor stomatologice solicitate din motive medicale, profilaxia este recomandata periodic la fiecare sase luni

Este zâmbetul acela pe care îl ai după o igienizare dentară profesională!

Vei adora sa zambesti!

Adresa

‌Bd. Nicolae Balcescu, bloc Camelia, parter (vis-à-vis de Scoala Generala nr. 1) ‌ ‌Reper : la doi pasi de Casa Casatoriilor

Phone

Fix: +40 338 408 398
‌Mobil : 0758 807 777

Email

office@dentexpertbuzau.ro

Solicita o programare