Protetica Buzau

Dorim sa va vedem zambind cu incredere!
🌸🌸🌸
 

Protetica dentara inseamna refacerea dintilor prin lucrari fixe: fatete dentare, coroane și punti dar si prin elemente protetice detasabile sau mobile: proteze dentare totale sau partiale, proteze scheletate cu sisteme speciale, proteze pe implanturi dentare. de lei/arcada

Coroana pe implant

Coroana pe implant din ceramica este solutia ideala atunci cand este vorba de inlocuirea unui dinte care lipseste. In acest caz coroana din ceramica este atasata prin insurubare ori prin cimentare la implantul inserat in prealabil in os, sub gingie. 

Puntea fixa pe implanturi

Puntea fixa pe implanturi este utilizata pentru a restaura un spatiu edentat mai mare. De exemplu, doua implanturi ar putea susține un bloc de trei sau patru dinti conectati impreuna. 

Proteza completa pe implanturi

Proteza completa pe implanturi poate fi sustinuta de doua sau mai multe implanturi. Aceasta poate fi fixa sau detasabila, in ceramica (intarita cu o structura metalica) sau din zirconiu. Toate modelele de proteze au propriile lor particularitati, dar proteza fixa pe implanturi este cea mai stabila si inlocuieste in cel mai avantajos mod celelalte tipuri de proteze.

Proteza All-on-4

Proteza All-on-4 este un concept nou care are ca scop evitarea grefei osoase si care permite instalarea unei proteze fixe complete care se sprijina pe doar patru
‌ implanturi.

Coroana dentara

Coroana dentara este o lucrare protetica ce acopera in intregime un bont sau un dinte cu un grad mare de distructie coronara reusind, astfel, sa ii redea functia estetica si functionala. Aceasta, coroana, poate fi confectionata din diferite materiale: metal+ceramica, zirconiu sau ceramica presata. Coroanele dentare se realizeaza in laboratorul stomatologic, in urma amprentelor dentare luate pacientului. 

Puntea fixa conventionala

Puntea fixa conventionala este utilizata pentru a inlocui unul sau cativa dinti lipsa. Este vorba despre situatia in care dintele/dintii falsi sunt atasati celor doi dinti naturali alaturati. Aceasta tehnica se substituie inserarii implanturilor dar necesita ca cei doi dinti-stalp sa fie suficient de puternici pentru a rezista la suprasarcina implicita

Proteza completa mobila

Proteza completa mobila conventionala, mai putin costisitoare decat protezele pe implanturi, este folosita cel mai adesea atunci cand au fost pierduti toti dintii. In general, pentru executia sa sunt necesare trei pana la patru intalniri cu dentistul, repartizate pe parcursul a doua saptamani. In cazuri rare, in cazurile de pierdere osoasa severa, o baza moale adaugata protezei inferioare ajuta la cresterea confortului. Cu toate acestea, datorita porozitatii sale, aceasta baza moale ar trebui schimbata la fiecare doi ani. 

Proteza partiala mobila

Protezele dentare mobile trebuie indepartate dupa fiecare masa pentru a permite curatarea corecta atat a dintilor naturali cat si a protezei si pentru a preveni acumularea de placa bacteriana si astfel ajutand la prevenirea aparitiei cariilor sau a altor probleme orale.

Adresa

‌Bd. Nicolae Balcescu, bloc Camelia, parter (vis-à-vis de Scoala Generala nr. 1) ‌ ‌Reper : la doi pasi de Casa Casatoriilor

Phone

Fix: +40 338 408 398
‌Mobil : 0758 807 777

Email

office@dentexpertbuzau.ro

Solicita o programare